Kunst lenen

Het lenen van kunst is een leuke manier om regelmatig een kunstwerk te wisselen. Het kan tevens een manier zijn om een schilderij uit de bestaande gallery ‘proef te hangen’ bij u thuis. Kunstuitleen is ook mogelijk voor kerken en bedrijven. Ik kom graag bij u langs om te kijken wat het beste in uw gebouw past.

Hoe werkt het

U kiest een beschikbaar schilderij van de website of maakt een afspraak voor een bezichtiging van mijn werk. U leent het schilderij voor een minimale tijd van één jaar, langer mag natuurlijk altijd. U betaalt per maand 3% van de waarde van het schilderij, daarvan spaart u 2%. Als u na een halfjaar toch uitgekeken bent op het schilderij kan het eventueel in overleg omgeruild worden. Natuurlijk is het ook mogelijk het schilderij te kopen als u eraan gehecht bent geraakt. 

Om u een idee te geven

Een voorbeeld: De prijs van het schilderij dat u wilt lenen, bedraagt € 800,-. U betaalt 3% per maand = € 24,- per maand. Daarvan spaart u 2% = € 16,- Na een jaar heeft u dan €192,- gespaard. Als u het schilderij wilt kopen, dan kost het nog € 608,-

  

Opdrachten

Natuurlijk is het ook mogelijk om een schilderij in opdracht te laten maken. Een schilderij in opdracht kan ook aangekocht worden via een termijn betaling. Je doet dan een aanbetaling van 25% op het bedrag van het schilderij of een bedrag in overleg. De rest kan in 12 of 18 termijnen worden voldaan.