The Colorfield Performance 2021 – Elst

Bijna drie jaar later was ik weer aanwezig op de Colorfield Performance. Dit keer in park Lingezegen in Elst (tussen Arnhem en Nijmegen). In deze Corona tijd is het een verademing om mee te kunnen werken aan een gezamelijk landart project! Heerlijk buiten en gezamenlijk werken aan een mooi kunst evenement waar bezoekers heerlijk rond kunnen wandelen en genieten van een kleurrijk groot kunstwerk.

De vorige keer in Sloten, in 2018, was het op de dag dat ik aan mijn paneel mocht werken maar liefst 33 graden!! Nou ik denk dat het afgelopen vrijdag (21 mei) nog niet de helft was. Wind, storm, regen, véééél regen getrotseerd om in één dag een paneel te voorzien van wat kleur. Het was bikkelen; afdekken, inpakken, beschermen, schuilen, hollen en weer door werken in de droge halve uurtjes máár samen met 4 andere kunstenaars een gezellige en creatieve dag gehad. Aan het eind van de dag als een verzopen maar voldane kat naar huis gereden. 

Tot 1 oktober is het project nog te bezoeken. Doen, echt de moeite waard!!
 

 

Please follow and like us: