Creatieve Stilte Retraite – juni 2019

‘Wandelen in Zijn ritme’

Het weekend van 14 t/m 16 juni waren wij weer met een groep in het mooie klooster Nieuw Sion voor een creatieve stilte retraite. Elsa Waljaard gaf een interactieve lezing op zaterdagochtend. Zij gaf handvaten hoe je kan wandelen in Zijn ritme en dat je naast wandelen ook kunt huppelen, sjokken, slenteren, lanterfanten, rennen, sprinten, sloffen, drentelen, wankelen, marcheren, joggen, sluipen en haasten…..

Het was een mooi, helend, intens weekend! Elke keer is het bijzonder om te zien hoe de deelenemers het weekend ervaren. Voor de één is de stilte heerlijk en voor de ander is de stilte nog wat onwennig of zelfs niet prettig. Het is bijzonder om te zien dat er voor elkaar gezorgd wordt en naar elkaar omgezien wordt zonder dat er veel woorden voor nodig zijn.

De volgende retraite is van 6 – 8 september met het thema ‘Luisterend bidden’. 

    

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>