Creatieve Stilte Retraite – maart 2019

‘Puur jij in je Kracht’

Het weekend van 22 t/m 24 maart mocht ik samen met Elisabeth weer een retraite begeleiden in klooster Nieuw Sion in Diepenveen. Op zaterdagochtend heeft Mirjam Karssen een lezing gegeven aan de hand van haar boek “Groeikracht” en de novelle “Sleutel”. De deelnemers mochten leren hoe ze konden ontvangen, stil worden en opstaan. Het was weer zo bijzonder om te zien wat de stilte, de vieringen, de lezing en de creatieve opdrachten teweeg brengen. Aanrakingen tot in het diepste van de ziel en harten aangeraakt. In de stilte Gods stem verstaan en heling mogen ontvangen! De omgeving van Sion en het klooster zelf, zijn prachtig! Heerlijk om zo dicht bij de natuur te zijn. Het weer werkte ook enorm goed mee en wij hebben zelfs nog heerlijk buiten kunnen zitten. Elke keer ben ik weer zo dankbaar dat ik dit mag doen en dankbaar voor en met de deelnemers die komen. Mooie, bijzondere en zeker ook, door Gods genade, sterke mensen. De volgende retraite staat gepland van 14 – 16 juni. Elsa waljaard verzorgd dan de lezing. Voor meer info ga naar de pagina: retraites 

      

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>