Theaterweekend Helvoirt

Van vrijdag 18 januari tot en met zondag 20 januari vond het Theaterweekend plaats in het mooie bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt. Tijdens dit weekend mocht ik de deelnemers meenemen op een creatieve, intuïtieve reis. Het genieten en ontdekken stond centraal. Geen focus op het eind resultaat maar meer op het proces. In de stilte luisteren. Wij hadden een geweldige ruimte tot onze beschikking. Een mooie serre waar het Licht op veel bijzondere manieren binnen kwam. Ik heb super genoten van de groep die ik mocht begeleiden.

     

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>