Live painting Christelijke Ondernemersbeurs – Veenendaal

Op woensdag 21 en donderdag 22 november werd de Christelijke Ondernemersbeurs voor de 5de keer gehouden. Dit jaar vond de beurs plaats in de Basiliek in Veenendaal. Twee dagen van ontmoeten en connecten. Met een klein team van collega kunstenaars verbonden aan Stichting Arts Alive hebben wij een stukje performance verzorgt. Van Living Statues tot mime en ik mocht live painten. Af en toe was er een bezoeker die ook een kwast ter hand nam en een stukje eigen creativiteit toevoegde aan het schilderij.

Wij hebben als team twee gezellige dagen beleeft!

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>