Creatief Pinksterweekend

Zoals elk jaar met Pinksteren werd ook dit jaar weer, nu van vrijdag 18 mei t/m maandag 21 mei, de pinksterconferentie van Opwekking gehouden in Biddinghuizen. Tijdens dit weekend mocht ik op zondag heerlijk creatief aan de slag. Zondagochtend een geweldige workshop mogen geven aan ruim 75 jongeren op het jongerenterrein. De nadruk lag meer op het doen, beleven, genieten, spelen en luisteren dan op het aanleren van technieken. Iedereen kon meedoen en ervaring op het gebied van schilderen was echt niet nodig. Wat zijn er gave dingen gemaakt!! 

In de middag live-painten tijdens de Arts Fusion in de Theatertent op het hoofdterrein. Onder begeleiding van prachtig vioolspel en zang van Pearl Josefzoon – Pearl Joan – heerlijk genoten en intu├»tief aan de slag gegaan. Geen plan, gewoon doen….het schilderij wat onstond mocht toch ook weer een bezoeker bemoedigen!

   

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>