Workshop Royal Adventure Weekend

Afgelopen zondag 13 mei, was een bijzondere dag want ik mocht een workshop geven aan 130! tienermeiden! Wauw, wat een ervaring en beleving! Het thema voor deze ochtend was ‘leugen vs waarheid’. Ik was diep onder de indruk en ook wel stil verwonderd van wat ik zag gebeuren en verschijnen op de creaties van deze meiden. Je hart huilt als je sommige leugens leest die deze meiden over zichzelf uitspreken. Maar hoe gaaf is het als ze een boodschap te horen krijgen, die Hester Zoutman met ze deelde, dat tegenover deze leugens de waarheid van God staat en hoe Hij naar ze kijkt. Eigenlijk geldt dit niet alleen voor deze tieners, toch?! Wat zeggen wij volwassen vrouwen tegen onszelf als wij in de spigel kijken? 

Speciaal voor deze dag en dit thema had ik een klein schilderij gemaakt met de titel ‘Gods hart heeft jou op het oog’. De meiden mochten hun namen aan de zijkanten van het schilderij schrijven. 

Nog steeds onder de indruk van deze workshop maar ook zeker van dit prachtige weekend dat georganiseerd wordt door Royal Mission.

 

  

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>