Expositie Wandeltheater

Zaterdag 24 en zondag 25 maart, tijdens Wandeltheater Dolorosa, was er een expositie voor beeldende kunsten. Twee van mijn werken waren daar te bezichtigen. Dit keer was het Wandeltheater in de prachtige St. Bavo in Haarlem. Veel bezoekers hebben weer kunnen genieten van dit prachtige theater en een kijkje kunnen nemen in de kunstgalerij. Op zondag was ik zelf aanwezig en heb ik mooie gesprekken gehad met bezoekers, vooral nadat ze het schilderij ‘LEEF’ hadden bekeken en de ontdekking van het beeld van Jezus deden…

 

   

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>